A MÜSTER&DIKSON a világ egyik legnagyobb szépségápolási kellékeket és eszközöket gyártó vállalata. Termékei között egyaránt megtalálhatóak a fodrász és kozmetikai kellékek, szalon berendezések, kozmetikumok, arc- és testkezelő gépek és szoláriumok. Az olasz gyökerű cég fennállásának 50 éve alatt multinacionális vállalattá nőtte ki magát. A 60 000 négyzetméteres gyártó és tervező központ továbbra is Észak-Olaszországban található, de világszerte, Brazíliától Oroszországig értékesíti termékeit fodrászok, kozmetikusok és bőrgyógyászok részére.

A cég története

A cég 1965-ben alakult Olaszországban, DIKSON SERVICE márkanévvel. Mind a termékek alkotó elemeit, mind a gyártási technológiát a cég saját gyárában fejlesztette ki. A vállalat dinamikusan növelte piaci részesedését, prémium minőségű termékeinek és szolgáltatásainak köszönhetően.

A MÜSTER divízió 1975-ben alakult, amely szépségszalonok bútorainak, eszközeinek, elektromos berendezéseinek tervezésére és gyártására specializálódott. Ez az üzletág is gyorsan sikeres lett, eladásai hamarosan elérték a fodrászati kozmetikumok bevételi szintjét.

A MÜSTER márka gyors növekedése, valamint a DIKSON SERVICE üzletág erősödésének hatására a két márka egyesülésével 1984-ben létrejött a MÜSTER&DIKSON.

A cég felépítése

Mára világszerte jelentős vállalattá emelkedett a MÜSTER & DIKSON, ami egyedülálló módon, a szépségipar minden szegmense számára kínál egyedi, innovatív megoldásokat. Napjainkban a vállalat széles körben terjeszti termékeit, a világ több mint 80 államában. Anyaországában, Olaszországban több mint 60 000 professzionális partnerrel rendelkezik.

A vállalat új ötleteinek, stratégiájának valamint termelő képességének köszönhetően folyamatosan fejlődik. A cég tevékenysége jelenleg 8 fő üzletágra oszlik, s ezek mindegyikében technikusok, mérnökök és szakértők dolgoznak azon, hogy a márka versenyképes és minden piaci igényt kielégítő termékekkel és szolgáltatásokkal lássa el a professzionális piacot.

A cég termékei és üzletágai

Professzionális fodrászat

A cég hajápolással kapcsolatos termékei a minőségi szolgáltatásokat és a fodrász partnerek szakmai fejlődését hivatottak támogatni.

Biotechnológiai kutatások állnak a termékek mögött, amelyeket a hajápolási szerekre specializálódott vegyészek és hajgyógyászok dolgoznak ki.

Széles termékválaszték jellemzi az üzletágat. A termékeket nem kizárólag a vállalat saját szakemberei, de egyetemek és kutatóközpontok is rendszeresen ellenőrző teszteknek vetik alá.

A MÜSTER&DIKSON büszke rá, hogy termékeinek fejlesztése során elkerüli az állati teszteket.

Elektromos eszközök

A fodrászok munkáját segítő elektromos eszközöket gyártó és forgalmazó divízió küldetésének tekinti, hogy folyamatosan élen járjon a technológiai fejlesztések terén.

Ennek a következetes innovációnak az eredménye több MÜSTER&DIKSON szabadalom is, mint például az ózonos-ionos technológiával működő gőzbúra vagy az infravörös fény pozitív hatásait hasznosító hajvasalók és hajszárítók.

Kozmetikumok és kozmetikai gépek

A Benexere kozmetikumok összetétele a MÜSTER&DIKSON folyamatos kutatásainak eredménye, amely mögött a kozmetika és wellness területén szerzett sokéves innovatív tapasztalat rejlik.

A kozmetikusok és bőrgyógyászok számára kifejlesztett professzionális arc- és testápolási kezeléseket biztosító gépek és kozmetikumok gyártása széles körben, abszolút minőségben és európai sztenderdek szerint történik.

Fodrászati eszközök és szerszámok

Olyan professzionális fodrász és kozmetikai eszközök széles skálája tartozik ide (ollók, fésűk, kefék, beterítő kendők stb.), amelyeket folyamatos teszteknek vetnek alá fodrászok és kozmetikusok egyaránt.

A vállalat számos regisztrált szabadalommal rendelkezik világszerte.

Termékek alkotó elemeinek felfedezése, valamint forradalmi technológiai eljárások egyaránt jellemzik a professzionális kozmetikai termékeket, és az elektromos berendezéseket is.

Bútorok

Egy olyan részlegben, ahol a közönség kiváltképp igényes, a MÜSTER&DIKSON Beauty divíziója évtizedek óta látja el visszatérő vásárlóit professzionális készülékek széles választékával.

A termékek akár már néhány kezelés után is, kifinomult technológia segítségével garantálják a kifogástalan eredményt.