Hajfestés 8+3 perc alatt.

Kevesebb munkával töltött idő, több elégedett vevő.

Fejleszteni szeretné fodrászatát, de nem tudja, hol kezdje? Több pénzt szeretne keresni, de nem szeretné, ha ez extra munkaidővel járna?

Az iMaster Gőzbúra ötödére rövidíti a hajfestés hatóidejét, mélyen ápolja és hidratálja a hajszálakat, így a hajszín igazoltan tovább tart és fényesebb lesz. Tapasztalataink szerint a kezelésen átesett frizurák tulajdonosai a kipróbálás után újra és újra igénylik a hajfestés ezen innovatív módját, valamint szívesen ajánlják tovább ismerőseiknek.

IDŐ
PÉNZ
VEVŐELÉGEDETTSÉG
MINŐSÉG

Kérjen időpontot és próbálja ki ingyen!

*Csak fodrászok, szépségszalon tulajdonosok regisztrációját tudjuk fogadni, magánszemélyekét sajnos nem. A regisztráció után kérjük, várja kollégánk hívását, amely során egyeztetnek az ingyenes próba időpontjáról. A megbeszélt időpontban, szakértő kollégánk segítségével próbálhatja ki, mire képes az iMaster Gőzbúra. Mindezt saját szalonjában.

Magánszemély, de szeretné, ha kedvenc
szalonjában is lenne iMaster Gőzbúra?

 

Hívja fel fodrásza figyelmét a lehetőségre vagy írjon nekünk az info@szepseg.eu címre és első gőzbúrás hajfestését mi álljuk.

Rövidebb kezelési idő
Átlagosan harmadával több vendég, ugyanannyi idő alatt
Kiemelt minőségű végeredmény
Elégedett, tovább ajánló vásárlók
Ajánlom a fodrászomnak

Extra szolgáltatásokat nyújthat a gőzbúra segítségével!

Luxus kezelésekkel bővítheti szalonja repertoárját, ezzel a versenytársak elé kerülve
Vendégei elégedettebbek lesznek, hiszen sokkal mélyebben táplálnak a gőzbúrával végzett hajkezelések
A kezelések ideje maximum 8+3 perc, ezzel optimalizálhatja a saját munkaidejét és a vendégek várakozási idejét is.
Botox hajfeltöltő kezelés
Kollagénes hajpakolás
Luxus kaviáros kezelés
A luxus kezelésekhez, széles palettával rendelkező, kimagasló minőségű professzionális Müster&Dikson termékeket is biztosítani tudunk!

 

Spóroljon időt önmagának és vendégeinek az iMaster Gőzbúrával!

 

Fodrászaink mondták:

 

Karolina (37): „Nem tudok értékesebbet, mint kevesebb munkahelyen töltött időt, több időt a családra és a barátokra, miközben ráadásul több pénzt is keresek.”

Edit (54): „Az egyik vendégem hívta fel a figyelmemet a Gőzbúrára, két hét múlva már a szalonomban volt a sajátom, azóta szinte megállás nélkül használom.”

Eszter (40): „Mindig is büszkék voltunk arra, hogy prémium minőségű szolgáltatást nyújtunk. Folyamatos innováció nélkül így nem is tudnánk több vendéget fogadni és számomra az igazi innováció a Gőzbúrához hasonló termékekben nyilvánul meg.”