Hajfestés 8+3 perc alatt.

Kevesebb munkával töltött idő, több elégedett vendég!

Fejleszteni szeretnéd fodrászatodat, de nem tudod, hol kezdd? Több pénzt szeretnél keresni, de nem szeretnéd, ha ez extra munkaidővel járna?

Az iMaster Gőzbúra ötödére rövidíti a hajfestés hatóidejét, mélyen ápolja és hidratálja a hajszálakat, így a hajszín igazoltan tovább tart és fényesebb lesz. Tapasztalataink szerint a kezelésen átesett frizurák tulajdonosai a kipróbálás után újra és újra igénylik a hajfestés ezen innovatív módját, valamint szívesen ajánlják tovább ismerőseiknek.

IDŐ
PÉNZ
VEVŐELÉGEDETTSÉG
MINŐSÉG

Kérj időpontot és próbáld ki ingyen!

*Csak fodrászok, szépségszalon tulajdonosok regisztrációját tudjuk fogadni, magánszemélyekét sajnos nem. A regisztráció után kérjük, várd kollégánk hívását, amely során egyeztettek az ingyenes próba időpontjáról. A megbeszélt időpontban, szakértő kollégánk segítségével próbálhatod ki, mire képes az iMaster Gőzbúra. Mindezt saját szalonodban.

Magánszemély vagy, de szeretnéd, ha kedvenc
szalonodban is lenne iMaster Gőzbúra?

 

Hívd fel fodrászod figyelmét a lehetőségre vagy írj nekünk az info@szepseg.eu címre és első gőzbúrás hajfestésedet mi álljuk.

Rövidebb kezelési idő
Átlagosan harmadával több vendég, ugyanannyi idő alatt
Kiemelt minőségű végeredmény
Elégedett, tovább ajánló vásárlók
Ajánlom a fodrászomnak

Extra szolgáltatásokat nyújthatsz a gőzbúra segítségével!

Luxus kezelésekkel bővítheted szalonod repertoárját, ezzel a versenytársak elé kerülve
Vendégeid elégedettebbek lesznek, hiszen sokkal mélyebben táplálnak a gőzbúrával végzett hajkezelések
A kezelések ideje maximum 8+3 perc, ezzel optimalizálhatod a saját munkaidődet és a vendégek várakozási idejét is.
Botox hajfeltöltő kezelés
Kollagénes hajpakolás
Luxus kaviáros kezelés
A luxus kezelésekhez, széles palettával rendelkező, kimagasló minőségű professzionális Müster&Dikson termékeket is biztosítani tudunk!

 

Spórolj időt magadnak és vendégeidnek az iMaster Gőzbúrával!

 

Fodrászaink mondták:

 

Karolina (37): „Nem tudok értékesebbet, mint kevesebb munkahelyen töltött időt, több időt a családra és a barátokra, miközben ráadásul több pénzt is keresek.”

Edit (54): „Az egyik vendégem hívta fel a figyelmemet a Gőzbúrára, két hét múlva már a szalonomban volt a sajátom, azóta szinte megállás nélkül használom.”

Eszter (40): „Mindig is büszkék voltunk arra, hogy prémium minőségű szolgáltatást nyújtunk. Folyamatos innováció nélkül így nem is tudnánk több vendéget fogadni és számomra az igazi innováció a Gőzbúrához hasonló termékekben nyilvánul meg.”